Tilaa maksuton kolmiosainen verkkokurssi:

Opi pysäyttämään stressikierre

Tällä verkkokurssilla käyn läpi yhden eniten käyttämistäni menetelmistä. Mallin avulla moni asiakkaani on saanut lisää ymmärrystä stressin vaikutuksista sekä löytänyt juuri itselleen sopivia stressinhallintakeinoja.

1. osa: pysähdytään havainnoimaan tasapainoisessa arjessa tapahtuvaa luonnollista vireystilan vaihtelua

2. osa: käydään läpi kehossa, mielessä ja käyttäytymisessä tapahtuvia muutoksia epätasapainoisessa tilanteessa

3. osa: lähdetään rakentamaan juuri itselle sopivia keinoja kohti tasapainoista elämää käytännön esimerkkien avulla

Tilaa tästä!

Ajatuksia verkkokurssin jo käyneiltä

“Aloitin pari päivää ennen kurssia uuden "oma tunti" -tavan. Annan joka päivä itselleni yhden tunnin aikaa. Istun alas ja kuuntelen kehoani ja kysyn itseltäni, että mikä juuri nyt parantaisi oloani ja olisi minulle tarpeellista. En suunnittele etukäteen, vaan kysyn siinä hetkessä. Olen vähän kierros- ja suorittajatyyppiä ja suunnittelu myös usein nostaa kierroksia. Useana päivänä olen joogannut ja muutaman kerran käynyt metsäkävelyllä. Yhtenä päivänä nukuin päiväunet 😊 toistaiseksi ainakin tuntuu hyvältä jutulta. Kurssi myös kannusti jatkamaan, kun kuuntelin palautumisjuttujasi.”

"Suosittelen Maisan minikurssia, ajatuksia herättävää sisältöä"

"Sisältöä ja infoa juuri sopivasti yhdelle kerralle pureksittavaksi. Vireystila ja sen merkitys hyvin selkeästi selitetty ilman jargonia."

“Kiitos vielä verkkokurssista. Kerrankin jotain napakassa ja ytimekkäässä muodossa. Osin oli tuttuja juttuja aiemmista kuuntelemistani ja lehdistä lukemistani jutuista. Ei haittaa yhtään!”