fbpx
Psykologi

Maisa Lehtinen

Hyvinvointianalyysi yritysasiakkaalle

202,62 € (sis. alv 24%)

Sykevälimittaukseen perustuva menetelmä, joka näyttää hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

 • Hallitse stressiä
 • Palaudu paremmin
 • Liiku oikein

Palvelu sisältää:

 • kolmen vuorokauden sykevälimittauksen
 • mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren
 • 45 min palautekeskustelun, joka toteutetaan  ensisijaisesti etävastaanottona (video/puhelu)
 • henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse

Tilattuasi palvelun saat ohjeet mittalaitteen tilaamiseen ja mittauksen suorittamiseen. Palautekeskustelun ajankohta sovitaan siinä vaiheessa, kun mittausajanjakso on tiedossa.

Hyvinvointianalyysi
1 × Mittalaitteen osuus (sis. alv 24%)
80,60 
1 × Palautekeskustelu yritysasiakkaalle (sis. alv 24%)
122,02 

Kuvaus

Firstbeat Hyvinvointianalyysi perustuu ympärivuorokautiseen sydämen sykkeen mittaamiseen. Mittauksen avulla voidaan arvioida, onko palautuminen ja kuormittuminen tasapainossa, onko yöuni riittävää ja riittävän palauttavaa sekä onko liikunta terveyden kannalta sopivaa.

Hyvinvointianalyysi ja palautekeskustelu auttavat tunnistamaan yksilöllisiä kuormitustekijöitä ja palautumisen hetkiä omassa arjessa. Mitattu tieto ja seuranta lisäävät myös motivaatiota elämäntapamuutosten äärellä.

Tästä pääset tutustumaan Hyvinvointianalyysiin käytännön esimerkin avulla.

Kenelle?

 • Mittaus voidaan tehdä lähes kenelle tahansa omasta palautumisesta, henkilökohtaisista kuormitustekijöistä ja liikunnan vaikutuksista kiinnostuneelle.
 • Mittausta ei suositella henkilöille, joilla  on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö. Raskaana oleville ei suositella mittausta. Edellä mainituissa tilanteissa tulokset voivat olla epäluotettavia. Kuumeisena mittaus kannattaa siirtää.

Miten?

 1. Maksa Firstbeat Hyvinvointianalyysi verkkokaupassa
 2. Saat sähköpostiisi tilauslinkin 1-3 vrk kuluttua.
 3. Tilauksen jälkeen mittalaite tulee toivomaasi osoitteeseen noin 2-4 vrk kuluttua.
 4. Aloita mittaus saamiesi ohjeiden mukaan viimeistään viikon kuluttua mittalaitteen saapumisesta.
 5. Pidä päiväkirjaa mittausajanjakson ajan.
 6. Palauta mittalaite viimeistään kuukauden kuluttua tilauksesta saamassasi palautuskuoressa. (Huom! Myöhästyneestä mittalaitteesta veloitetaan 160€.)
 7. Palautettuasi mittalaitteen voit olla sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä palautekeskustelun ajankohdan sopimiseksi.

Mittaus (3 vrk) toteutetaan Firstbeatin mittalaitteilla (alv 24%).

Palautekeskustelu (45 min): toteutetaan ensisijaisesti etävastaanottona. Yritysasiakkaille palaute kuuluu työhyvinvointipalveluihin (alv 24%). HUOM! Halutessasi ostaa palvelun yksityishenkilönä, voit valita tuotteen “Hyvinvointianalyysi yksityisasiakkaalle”, jossa palautekeskustelu toteutetaan terveydenhuollon palveluna ja ilman arvonlisäveroa.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt tilaus- ja sopimusehdot sekä tietosuojaselosteesta henkilötietorekisterin sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysin asiakasrekisterin.

Yrityksille on mahdollista räätälöidä laajempi henkilöstölle suunnattu hyvinvointikokonaisuus sekä ryhmäpalautteet. Lisätietoja saat jättämällä yhteydenottopyynnön täällä.

Tässä lyhyt esittely- ja ohjevideo Firstbeat Hyvinvointianalyysista: