fbpx
Psykologi

Maisa Lehtinen

Hyvinvointianalyysi

178,00 

Hyvinvointianalyysi –  3 vrk

Sykevälimittaukseen perustuva menetelmä, joka näyttää hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

 • Hallitse stressiä
 • Palaudu paremmin
 • Liiku oikein

Palvelu sisältää:

 • kolmen vuorokauden sykevälimittauksen
 • mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren
 • 45 min palautekeskustelun, joka toteutetaan  ensisijaisesti etävastaanottona (video/puhelu)
 • henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse

Tilattuasi palvelun saat ohjeet mittalaitteen tilaamiseen ja mittauksen suorittamiseen. Palautekeskustelun ajankohta sovitaan siinä vaiheessa, kun mittausajanjakso on tiedossa.

Voit maksaa tämän palvelun myös liikuntaedulla. Lue lisää: ohjeet liikuntaedulla maksamiseen.

Varastossa

Kuvaus

Firstbeat Hyvinvointianalyysi perustuu ympärivuorokautiseen sydämen sykkeen mittaamiseen. Mittauksen avulla arvioidaan onko palautuminen ja kuormittuminen tasapainossa, onko yöuni riittävää ja riittävän palauttavaa sekä onko liikunta terveyden kannalta sopivaa.

Hyvinvointianalyysi ja palautekeskustelu auttavat tunnistamaan yksilöllisiä kuormitustekijöitä ja palautumisen hetkiä omassa arjessa. Mitattu tieto ja seuranta lisäävät myös motivaatiota elämäntapamuutosten äärellä.

Tästä pääset tutustumaan Hyvinvointianalyysiin käytännön esimerkin avulla.

Kenelle?

 • Mittaus voidaan tehdä lähes kenelle tahansa omasta palautumisesta, henkilökohtaisista kuormitustekijöistä ja liikunnan vaikutuksista kiinnostuneelle.
 • Mittausta ei suositella henkilöille, joilla  on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö. Raskaana oleville ei suositella mittausta. Edellä mainituissa tilanteissa tulokset voivat olla epäluotettavia. Kuumeisena mittaus kannattaa siirtää.

Miten?

 1. Maksa Hyvinvointianalyysi verkkokaupassa
 2. Saat sähköpostiisi tilauslinkin 1-3 vrk kuluttua.
 3. Tilauksen jälkeen mittalaite tulee toivomaasi osoitteeseen noin 2-4 vrk kuluttua.
 4. Aloita mittaus saamiesi ohjeiden mukaan viimeistään viikon kuluttua mittalaitteen saapumisesta.
 5. Pidä päiväkirjaa mittausajanjakson ajan.
 6. Palauta mittalaite viimeistään kuukauden kuluttua tilauksesta saamassasi palautuskuoressa. (Huom! Myöhästyneestä mittalaitteesta veloitetaan 160€.)
 7. Palautettuasi mittalaitteen voit olla sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä palautekeskustelun ajankohdan sopimiseksi.

Mittaus (3 vrk) toteutetaan Firstbeatin mittalaitteilla.

Palautekeskustelu (45 min): toteutetaan ensisijaisesti etävastaanottona.

Ostaessasi palvelun lahjaksi, laitathan laskutustietoihin omat tietosi. Tilauksen kommentteihin kirjoitetaan lahjan saajan sähköpostiosoite ja tieto milloin linkki palvelun käyttöön lähetetään. Mukaan voit laittaa oman tervehdyksesi lahjan saajalle.

HUOM! Yrityksille ja ryhmille on tarjolla yksilöllisen hyvinvointianalyysin lisäksi ryhmätason raportti ja palaute, joiden avulla saadaan tietoa yrityksen, joukkueen, opiskelijoiden tai muun ryhmän kokonaistilanteesta. Halutessasi tarjota palvelun yrityksellesi tai muulle ryhmälle, voit kysyä lisätietoja tai jättää tarjouspyynnön täällä.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt tilaus- ja sopimusehdot sekä tietosuojaselosteesta henkilötietorekisterin, potilasrekisterin sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysin asiakasrekisterin.

Lisätietoja voit kysyä jättämällä yhteydenottopyynnön täällä.

Tässä lyhyt esittely- ja ohjevideo Firstbeat Hyvinvointianalyysista: