Psykologi

Maisa Lehtinen

Palvelut

Hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysia hyödynnän erityisesti henkisen kuormittumisen ja palautumisen näkökulmasta. Tavoitteena on ennaltaehkäistä pitkäkestoista stressiä ja uupumusta sekä löytää keinoja vahvistaa mielen ja kehon hyvinvointia.

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi perustuu ympärivuorokautiseen sydämen sykkeen mittaamiseen. Mittauksen avulla voidaan arvioida, onko palautuminen ja kuormittuminen tasapainossa, onko yöuni riittävää ja riittävän palauttavaa sekä onko liikunta terveyden kannalta sopivaa. Hyvinvointianalyysi ja palautekeskustelu auttavat tunnistamaan yksilöllisiä kuormitustekijöitä ja palautumisen hetkiä omassa arjessa. Mitattu tieto ja seuranta lisäävät myös motivaatiota elämäntapamuutosten äärellä. 

Voit lukea lisää Firstbeat Hyvinvointianalyysista tästä blogiartikkelista, jossa käyn palvelua tarkemmin läpi asiakasesimerkin avulla.

Kenelle?

 • Mittaus voidaan tehdä lähes kenelle tahansa omasta palautumisesta, henkilökohtaisista kuormitustekijöistä ja liikunnan vaikutuksista kiinnostuneelle. 
 • Mittausta ei suositella henkilöille, joilla  on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö. Raskaana oleville ei suositella mittausta. Edellä mainituissa tilanteissa tulokset voivat olla epäluotettavia. Kuumeisena mittaus kannattaa siirtää.

Hyvinvointianalyysi

Mittaus (3 vrk) toteutetaan Firstbeatin mittalaitteilla (alv 24%).

Palautekeskustelu (45 min): toteutetaan ensisijaisesti etävastaanottona. Yksityisasiakkaille palaute on pääsääntöisesti terveydenhuoltoa (alv 0%). 

Hinta: 179 € (sis. alv)
1.-31.5.2020 TARJOUSHINTAAN 159 €

Palvelu on tulossa verkkokauppaan lähiaikoina. Toistaiseksi tilaukset ja yhteydenotot tätä kautta.

Hyvinvointianalyysi ja harjoitusvaikutusraportti

Mittaus (3 vrk) toteutetaan Firstbeatin mittalaitteilla (alv 24%). 

Perusanalyysin lisäksi mukaan otetaan harjoitusvaikutusraportti, joka perustuu EPOC-arvoon. Tämän avulla voidaan arvioida harjoittelun aiheuttamaa kehon tasapainotilan järkkymistä sekä palautumisen tarvetta. Harjoitusvaikutusraportin avulla nähdään, onko harjoittelu toteutunut sillä tasolla kuin on ollut tarkoitus (perus-, vauhti- ja maksimikestävyys). Yhdistettynä hyvinvointianalyysiin voidaan arvioida myös palautumisen riittävyyttä.

Palautekeskustelu (60 min): toteutetaan ensisijaisesti etävastaanottona. Yksityisasiakkaille palaute on pääsääntöisesti terveydenhuoltoa (alv 0%). Psykologin palautteessa ei lähdetä rakentamaan tarkkaa harjoitusohjelmaa vaan arvioidaan harjoittelua terveyden ja toivottujen tavoitteiden näkökulmasta. Raporttia voit halutessasi hyödyntää osana harjoitusohjelman laadintaa oman valmentajan, liikunnanohjaajan, fysioterapeutin tai personal trainerisi kanssa.

Hinta: 199 € (sis. alv)

Ryhmäpalautteista ja yritysasiakkaille tarjotuista palveluista pyydä tarjous erikseen (alv 24%).

Psykologin etävastaanotto

Haastavissa elämäntilanteissa omat selviytymiskeinot joutuvat koetukselle ja hyvinvointia vahvistavan suunnan löytäminen elämään voi tuntua vaikealta. Näissä hetkissä läheiset ihmissuhteet, terveelliset elämäntavat sekä omat vahvuudet ja voimavarat nousevat merkittävään rooliin. Aina eivät kuitenkaan omat ja läheisten keinot riitä eikä läheisille pysty aina jakamaan kaikista kipeimpiä asioita. Näissä tilanteissa on syytä hakeutua ammattiavun piiriin, jolloin on mahdollisuus löytää keinoja myös tulevien haasteiden kohtaamiseen. 

Psykologin etävastaanotto

Psykologina tarjoan terveydenhuollon ammattilaisen palvelua ja pystyn huomioimaan ihmisen elämään liittyviä haasteita laaja-alaisesti. Asiakkaideni kanssa lähdemme yhdessä hahmottamaan tilannetta, kartoittamaan voimavaroja ja vahvuuksia, rakentamaan pitkäkestoisia selviytymiskeinoja sekä etsimään hyvinvointia edistävää suuntaa elämälle. 

Työni painottuu ennaltaehkäisyyn ja tapaamisten määrä on tyypillisesti 1-10. Muokkaan työskentelyotetta asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja annan tarvittaessa kotitehtäviä tapaamisten välille. Tapaamisten teemat liittyvät mm. työssä jaksamiseen, stressinhallintaan ja elämäntilannemuutoksiin.

Tarjoan etävastaanottoa yli 18-vuotiaille. 

Vastaanotot toteutetaan pääsääntöisesti videovastaanottona tai puhelimitse.

Hinnat

 • 90 € / 45 min
 • 110 € / 60 min

Muut hyvinvointipalvelut

Muut hyvinvointipalvelut

Luennot ja työpajat

Aihealueita ovat mm.:

 • stressinhallinta ja vireystilan säätely
 • työn suunnittelu ja ajanhallinta
 • haastavat asiakaskohtaamiset
 • vuorovaikutus työyhteisössä

Työnohjaus ja valmennus

Esimiehet:

 • esimiestaidot ja haastavat tilanteet
 • työssä jaksamisen tukeminen
 • ammatillinen kehittyminen

Asiantuntijat / tietotyö:

 • haastavat työtilanteet (esim. asiakastyö, vuorovaikutus)
 • työssä jaksamisen tukeminen
 • ammatillinen kehittyminen

Hyvinvointipalveluissa alv 24%.

Pyydä erikseen tarjous.