fbpx
Psykologi

Maisa Lehtinen

Palvelut

Ajankohtaista

Rauhoita levoton mieli – maksuton harjoitus

Rauhoita levoton miel

Lataa maksuton harjoitus tästä linkistä

Firstbeat Hyvinvointipalvelut

Firstbeatin kehittämä mittausteknologia perustuu ympärivuorokautiseen sydämen sykkeen mittaamiseen. Mittauksen avulla arvioidaan, onko palautuminen ja kuormittuminen tasapainossa, onko yöuni riittävää ja riittävän palauttavaa sekä onko liikunta terveyden kannalta sopivaa.

Tarkka sykkeen ja sykevälivaihtelun mittaus yhdistettynä palautekeskusteluun auttavat tunnistamaan yksilöllisiä kuormitustekijöitä ja palautumisen hetkiä omassa arjessa. Mitattu tieto ja seuranta lisäävät myös motivaatiota elämäntapamuutosten äärellä. 

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat-mittauksia hyödynnän erityisesti henkisen kuormittumisen ja palautumisen näkökulmasta. Tavoitteena on ennaltaehkäistä pitkäkestoista stressiä ja uupumusta sekä löytää keinoja vahvistaa mielen ja kehon hyvinvointia.

Blogissani olen kuvannut Firstbeatia asiakasesimerkin avulla.
Lue lisää: Miten opit hallitsemaan stressiä Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla?

Kenelle?

 • Mittaus voidaan tehdä lähes kenelle tahansa omasta palautumisesta, henkilökohtaisista kuormitustekijöistä ja liikunnan vaikutuksista kiinnostuneelle. 
 • Mittausta ei suositella henkilöille, joilla  on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö. Raskaana oleville ei suositella mittausta. Edellä mainituissa tilanteissa tulokset voivat olla epäluotettavia. Kuumeisena mittaus kannattaa siirtää.

Firstbeat Life

Mittaus toteutetaan Firstbeatin mittalaitteella, joka toimitetaan suoraan haluttuun osoitteeseen. Mittalaite jää käyttäjälle omaksi.

Firstbeat Lifeen kuuluu mobiilisovellus, mikä mahdollistaa reaaliaikaiset mittaustulokset heti käyttöön bluetooth-yhteyden kautta. Tarkempi analyysi tulee kännykkään heti mittausjakson päätyttyä.

Mobiilisovellus ohjaa käyttäjää mittalaitteen tilauksessa, mittauksen aloittamisessa, taustatietojen ja päiväkirjan täyttämisessä sekä tarjoaa lisätietoa hyvinvoinnista ja apua mittaustulosten tulkintaan.

Valmennustapaamisilla käydään läpi keskeiset havainnot tuloksista ja hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä suunnitellaan asiakkaan arkeen sopivat keinot hyvinvoinnin tueksi.

Henkilökohtainen mittalaite, mobiilisovellus ja haluttu määrä lisenssikuukausia mahdollistaa hyvinvoinnin seurannan pitkällä tähtäimellä. Palautumiseen, kuormittumiseen, uneen ja liikuntaan vaikuttavia arjen valintoja on mahdollista seurata Firstbeat Lifen ja henkilökohtaisten valmennustapaamisten avulla.

Käyttäjä voi tehdä 1 – 5 vuorokauden mittauksia haluamansa määrän kuukaudessa. Elektrodeja toimitetaan n. 30 kpl jokaista 3 kuukauden jaksoa varten ja niitä on mahdollista tilata itselleen lisää.

Mittauksia voi tehdä itse haluamallaan rytmityksellä lisenssikuukausien sisällä. Minimissään lisenssikuukausia tulee kolme, mutta halutessaan palvelun voi ostaa pidemmäksikin aikaa tai jatkuvaan käyttöön.

Henkilökohtaiset valmennuskeskustelut toteutetaan ensisijaisesti etäyhteyksillä.

Voit tutustua Firstbeat Lifeen myös oheisen videon kautta:
Firstbeat Lifen esittely- ja ohjevideo

Hintaesimerkit

 • Mittalaite + 3 kuukauden lisenssi + 2 x 30 min valmennustapaamista: 349 € (sis. alv 24%)
 • Mittalaite + 6 kuukauden lisenssi + 2 x 30 min valmennustapaamista: 487 € (sis. alv 24%)
 • Mittalaite + 12 kuukauden lisenssi + 2 x 30 min valmennustapaamista: 740 € (sis. alv 24%)

Yllä olevia palveluita on mahdollista täydentää yksilöllisesti seuraavilla lisäpalveluilla:

 • Lisenssikuukaudet yksittäin ostettuina: 49 € / kk (sis. alv 24%)
 • Lisävalmennukset yksittäin ostettuina: 30 min 65 € (sis. alv 24%) tai 45 min 90 € (sis.alv 24%)

Myös yrityksille ja ryhmille on tarjolla palveluita, joista annan mielelläni lisätietoja.

Psykologin etävastaanotto

Haastavissa elämäntilanteissa omat selviytymiskeinot joutuvat koetukselle ja hyvinvointia vahvistavan suunnan löytäminen elämään voi tuntua vaikealta. Näissä hetkissä läheiset ihmissuhteet, terveelliset elämäntavat sekä omat vahvuudet ja voimavarat nousevat merkittävään rooliin. Aina eivät kuitenkaan omat ja läheisten keinot riitä eikä läheisille pysty aina jakamaan kaikista kipeimpiä asioita. Näissä tilanteissa on syytä hakeutua ammattiavun piiriin, jolloin on mahdollisuus löytää keinoja myös tulevien haasteiden kohtaamiseen. 

Psykologin etävastaanotto

Psykologina tarjoan terveydenhuollon ammattilaisen palvelua ja pystyn huomioimaan ihmisen elämään liittyviä haasteita laaja-alaisesti. Asiakkaideni kanssa lähdemme yhdessä hahmottamaan tilannetta, kartoittamaan voimavaroja ja vahvuuksia, rakentamaan pitkäkestoisia selviytymiskeinoja sekä etsimään hyvinvointia edistävää suuntaa elämälle. 

Työni painottuu ennaltaehkäisyyn ja tapaamisten määrä on tyypillisesti 1-10. Muokkaan työskentelyotetta asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja annan tarvittaessa kotitehtäviä tapaamisten välille. Tapaamisten teemat liittyvät mm. työssä jaksamiseen, stressinhallintaan ja elämäntilannemuutoksiin.

Tarjoan etävastaanottoa yli 18-vuotiaille. 

Vastaanotot toteutetaan pääsääntöisesti videovastaanottona tai puhelimitse.

Hinnat

 • 90 € / 45 min (alv 0%)
 • 110 € / 60 min (alv 0%)

Muut hyvinvointipalvelut

Muut hyvinvointipalvelut

Luennot ja työpajat

Aihealueita ovat mm.:

 • stressinhallinta ja vireystilan säätely
 • työn suunnittelu ja ajanhallinta
 • haastavat asiakaskohtaamiset
 • vuorovaikutus työyhteisössä

Työnohjaus ja valmennus

Esihenkilöt, asiantuntijat ja yrittäjät:

 • haastavat työtilanteet
 • työssä jaksamisen tukeminen
 • palautuminen ja työstä irrottautuminen
 • ammatillinen kehittyminen

Hyvinvointipalveluissa alv 24%.