fbpx
Psykologi

Maisa Lehtinen

Firstbeat Life

349 740 

Firstbeat Life

Sykevälimittaukseen perustuva menetelmä, joka näyttää hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät.

 • Hallitse stressiä
 • Palaudu paremmin
 • Liiku oikein

Palvelu sisältää:

 • starttipaketin (itselle jäävä mittalaite kotiin toimitettuna)
 • valitsemasi pituisen lisenssin Firstbeat Lifen käyttöön (3 kk, 6 kk tai 12 kk)
 • elektrodit (n. 30 kpl / 3 kk)
 • 2 x 30 min psykologin tarjoamaa valmennuskeskustelua
 • haluamasi määrän 1-5 vrk mittauksia lisenssijakson sisällä
 • reaaliaikaiset mittaustulokset kännykkään

Tilattuasi palvelun saat ohjeet mittalaitteen tilaamiseen ja mittauksen suorittamiseen.

Ensimmäinen valmennuskeskustelu pidetään ensimmäisen mittausjakson jälkeen. Ajanvaraus sähköpostitse: [email protected]

Voit maksaa tämän palvelun myös liikuntaedulla. Lue lisää: ohjeet liikuntaedulla maksamiseen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Firstbeat Life perustuu ympärivuorokautiseen sydämen sykkeen mittaamiseen. Erittäin tarkka mittalaite ja Firstbeat Life -mobiilisovellus avaavat yhteyden kehon reaktioiden ja arkielämän valintojen välillä.

Mobiilisovelluksen avulla muutosten vaikutuksia on helppo seurata ja asettaa uusia konkreettisia tavoitteita oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi askel kerrallaan.

Mittauksen avulla arvioidaan onko palautuminen ja kuormittuminen tasapainossa, onko yöuni riittävää ja riittävän palauttavaa sekä onko liikunta terveyden kannalta sopivaa.

Firstbeat Life ja valmennuskeskustelut auttavat tunnistamaan yksilöllisiä kuormitustekijöitä ja palautumisen hetkiä omassa arjessa. Mitattu tieto ja seuranta lisäävät myös motivaatiota elämäntapamuutosten äärellä.

Jos Firstbeat Hyvinvointianalyysi on sinulle tuttu, Firstbeat Life perustuu samanlaiseen sykkeen ja sykevälimittauksen tekniikkaan. Erona Hyvinvointianalyysiin Firstbeat Lifessa saat mittalaitteet nyt kokonaan itsellesi ja pääset valitsemaan haluamasi määrän mittausvuorokausia valitsemasi lisenssijakson aikana. Yksi mittausjakso voi olla kestoltaan 1-5 vuorokautta. Lisäksi saat reaaliaikaiset mittaustulokset heti käyttöösi bluetooth-yhteyden kautta. Tarkemman analyysin saat mobiilisovellukseen heti mittausjakson päätyttyä.

Tulosten tulkinnassa ja pitkäkestoisempien arjen valintojen rakentamisessa hyödynnetään yksilöllistä valmennusta (2 x 30 min). Ensimmäinen valmennuskeskustelu on mittauksen alussa, kun vähintään yksi mittausjakso on toteutunut. Toisen valmennuskeskustelun ajankohta viimeistään lisenssijakson loppupuolella.

Psykologin valmennuksessa painotus on erityisesti henkisen kuormittumisen ja palautumisen näkökulmassa. Tavoitteena on ennaltaehkäistä pitkäkestoista stressiä ja uupumusta sekä löytää keinoja vahvistaa mielen ja kehon hyvinvointia.

Kenelle Firstbeat Life sopii?

 • Mittaus on mahdollista toteuttaa lähes kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omassa arjessa näyttäytyvistä palautumis- ja kuormitustekijöistä sekä liikunnan terveysvaikutuksista.
 • Mittaustulosten epäluotettavuuden vuoksi mittausta ei suositella henkilöille, joilla on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö. Raskaana oleville ei suositella mittausta. Flunssaisena mittaus kannattaa siirtää.

Miten Firstbeat Lifen saa käyttöön?

Mittaus toteutetaan Firstbeatin mittalaitteilla.

Valmennuskeskustelut (á 30 min) toteutetaan etäyhteyksillä (video/puhelu).

HUOM! Yrityksille ja ryhmille on tarjolla yksilöllisen Firstbeat Lifen lisäksi ryhmätason raportti ja palaute, joiden avulla saadaan tietoa yrityksen, joukkueen, opiskelijoiden tai muun ryhmän kokonaistilanteesta. Halutessasi tarjota palvelun yrityksellesi tai muulle ryhmälle, voit kysyä lisätietoja tai jättää tarjouspyynnön täällä.

Ostaessasi palvelun lahjaksi, laitathan laskutustietoihin omat tietosi. Tilauksen kommentteihin kirjoitetaan lahjan saajan sähköpostiosoite ja tieto milloin linkki palvelun käyttöön lähetetään. Mukaan voit laittaa oman tervehdyksesi lahjan saajalle. Muistathan, että lahjan maksuun et voi hyödyntää henkilökohtaista liikuntaetua.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt tilaus- ja sopimusehdot sekä tietosuojaselosteesta henkilötietorekisterin sekä Firstbeat Lifen asiakasrekisterin.

Lisätietoja voit kysyä jättämällä yhteydenottopyynnön täällä.

Katso lisää Firstbeat Lifen lyhyestä esittely- ja ohjevideosta.